Idealan poklon za Dan zaljubljenih: 5 stvari kojima će se obradovati svaka žena

Početak februara je pravo vreme da se potraži idealan poklon za Dan zaljubljenih. Ovaj praznik ima različito značenje za svakoga od nas. Neki taj dan slave uz čestitke u obliku srca, poklone sa velikim crvenim mašnama ili uz posebnu romantičnu večeru.

Za ostale je jednostavno to vreme idealno da bude provedeno sa voljenom osobom, uz čitanje romantičnih citata ili objavljivanje poruka ljubavi na društvenim mrežama. Neki prosto vole javne izjave ljubavi.

Bez obzira na priliku, darivanje poklona je društveni ritual koji zahteva pažljivo razmišljanje i razmatranje. Sam čin darivanja i biranja poklona nosi sa sobom posebno uzbuđenje. Vrlo je važno da pri samom odabiru vodite računa o svim pojedinostima.

Zato se pokloni biraju sa posebnom pažnjom i uvek se mora voditi računa samo o jednom – da odgovaraju onome kome su namenjeni.Neke žene su ljubiteljke praktičnih poklona. One uživaju u stvarima koje će koristiti više puta. Drugima pak, poklon je sinonim za izjavu emocija, pa one više vole poklone koji imaju određenu poruku za njih same.

Dan zaljubljenih može biti jedan od najromantičnijih datuma, ali ponekad može postati stresna potraga za idealnim poklonom za vašu voljenu osobu. Kako bismo vam pomogli u tome, otkrivamo vam koje su to stvari koje priželjkuje svaka žena:

Idealan poklon za Dan zaljubljenih: Ručno rađena torba


Ručno rađena torba

Svaka iskusna žena zna da je izbor prave torbe krucijalan za stil, a svaki mudar muškarac želi da njegova voljena bude srećna. Pri izboru torbe, uvek je bolje da se opredelite za male radionice autentičnih torbi, kao što je Loola’s, pre nego za neki veliki brend.

Na taj način kreirate intimnu priču sa umetnikom, koji može da usliši sve želje vezane za dizajn torbe, tako da sa ovim izborom za poklon sigurno nećete pogrešiti. Ručno rađene torbe iz naše kolekcije možete pogledati na ovom linku.

Idealan poklon za Dan zaljubljenih: Novčanik kao odraz stila


Novčanik

Brojna su verovanja da zbog energije novca, nikada ne treba sami sebi da kupujemo novčanik, već on treba da bude poklon. Upravo ova činjenica čini Dan zaljubljenih sjajnom prilikom da svoju lepšu polovinu obradujete ovim poklonom.

Efektan novčanik je savršen eye-catcher u modnom svetu, i to je ono što svaka žena voli – da bude pohvaljena za svoj modni stil. Loolas novčanici su upravo takvi, a možete ih pogledati u našoj online prodavnici.

Idealan poklon za Dan zaljubljenih: Čokolada – ,,volim te” ali volim i slatkiše

Čokola

Moderno poslastičarstvo nam je donelo čokoladu u različitim oblicima. Možete izabrati ručno rađene čokoladne praline, tortu sa više vrsta čokolade ili perfektne dekorativne mafine i kolačiće. Slatkiše vole sve žene, posebno ako su i lepo ukrašeni.

Idealan poklon za Dan zaljubljenih: Spa tretman – odmor od svakodnevnice

Posle napornog dana svakom od nas prija malo opuštanja. Relaks masaža, pedikir ili tretman lica su ono u čemu uživa što svaka žena koja brine o sebi. U toj kombinaciji nege i uživanja, negujući ritual lepote, vaučer za neku spa uslugu obradovaće svaku damu.

Idealan poklon za Dan zaljubljenih: Romantična večera – ljubav u tanjiru

Ali ne ona u restoranu, već ona koju voljeni muškarac sam spremi. Za nas, žene, nema privlačnijeg prizora od muškarca u kuhinji. Osmislite neko kreativno jelo koje voli vaša draga, ili se potrudite ako niste vični kuvanju da lepo servirate poručenu hranu. Na kraju se svakako trud računa, tako da smo sigurni da bi vam svaka žena oprostila i ako vam večera malo zagori.

Koji god poklon da izaberete za svoju voljenu, najvažnije je da se trudite, ne samo za Dan zaljubljenih, vec čitave godine – da slavite ljubav i jedno drugo, jer je to najvrednije što posedujete.

Scroll to Top