Politika privatnosti

Veb prodavnica loolas.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Loolas.rs se obavezuje da će podatke dobijene od korisnika koristiti samo u cilju obavljanja ugovorenog posla, i da prikupljene podatke neće koristiti u bilo koje druge svrhe, niti da će iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima koji rade na prodaji i isporuci robe, a koji su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

U tom smislu, za sprovođenje “on line“ prodaje, potrebni su nam Vaši osnovni podaci: ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon (ako je moguće broj mobilnog telefona). Na osnovu tih podataka moći ćemo da isporučino željenu robu i da Vas informišemo o trenutnom statusu Vaše porudžbine. Podatke ćemo koristiti za isporuku robe i da vas informišemo o svemu što može poboljšati našu uslugu sa jedne, a povećati Vaše zadovoljstvo kao Kupca sa druge strane.

Osim toga, sve podatke koje prikupimo kroz „online“ prodaju (podaci o proizvodima koji se kupuju, odnosno o stranicama koje posećuju), biće pažljivo analizirani što će doprineti poboljšanju naše ponude kao i izgleda naših stranica, sve u cilju pružanja pravovremenih i dobrih informacija i omogućavanja konformnije, sigurnije i brže kupovine.

Loolas.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Loolas.rs koristi “cookie“ – kolačiće da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Kolačić je informacija koja se smešta (skadišti) na hard disk na vašem računaru od strane veb stranice koju posetite. Kolačići omogućavaju da se smeste Vaše postavke za veb stranicu, kao što su izabrani jezik, adresa i sl., što Vam kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internet pretraživač šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Na ovaj način stranica omogućava prikaz informacija prilagođen Vašim potrebama. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane veb servera u domenu koji Vam ih je poslao. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Kolačići će Vam obezbedti pogodnosti koje će uštedeti Vaše vreme.

Kolačići mogu smestiti širok opseg informacija uključujući lične informacije, kao što su Vaše ime ili e-mail adresa. Korišćenje naših servisa podrazumeva Vašu saglasnost sa navedenim uslovima korišćenja što znači i upotrebu kolačića. Veb stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računaru. Zadate aktivnosti smeštanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Vi možete promeniti postavke internet pretraživača tako da možete sami birati hoćete li zahteve za skladištenje kolačića odobriti ili odbiti. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledati stranicu, ali neke njene mogućnosti Vam neće biti dostupne.

Sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim članovima.

Scroll to Top