Uslovi i načini kupovine

Dobrodošli u Loola’s internet prodavnicu!

Poručivanje putem našeg sajta je moguće za sve navedene torbe/proizvode jednostavnim klikom na dugme PORUDŽBENICA, nakon čega će Vam se otvoriti stranica sa poljima koje je neophodno popuniti kako bi porudžbina bila uspešna. Posle potvrđivanja porudžbine stići će Vam e-mail u kome potvrđujemo da je primljena i obavestiti Vas da li je model trenutno dostupan.

Ukoliko model nije dostupan biće naznačeno da ga više nema na stanju – vreme potvrde dostupnosti je do 20 časova svakoga dana.

Dalja narudžbima je moguća, a takav model Vam možemo izraditi u istoj boji, ako je imamo na lageru, ili u drugoj boji po Vašoj želji.

Rok isporuke za gotove torbe je do 3 dana.

Od trenutka potvrde izrade nove torbe od strane kupca rok isporuke će biti 5-7 dana.
Kupac će pravovremeno biti obavešten putem e-mail-a da je torba poslata.

Naručeni proizvodi biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe Postexpress, i to pouzećem pri čemu plaćate vrednost modela koji ste poručili i troškove dostave po važećem cenovniku Postexpress-a i izabranoj jednoj od opcija: danas za danas, danas za sutra do 12 časova ili danas za sutra do 19 časova. Cena poštarine ide na teret kupca.

Pre dostave kurirska služba će Vas kontaktirati radi potvrde ličnog preuzimanja i plaćanja. Nakon neuspešne prve dostave pokušaće se još jednom u roku od sledeća 24 sata. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja roba ne bude uručena, smatraće se da ste odustali od kupovine.

 

Scroll to Top